Een sfeervolle zaal huren? Dan bent u bij De Boerderij van de Kattenbosch in Rosmalen aan het juiste adres. De Boerderij is te huur voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Een mooie locatie voor vergaderingen, cursussen, feesten, workshops, voorlichtingsactiviteiten, sportlessen en dergelijke. In de wijk Kattenbosch, vlakbij het station Rosmalen.

Grote zaal – maximaal 80 personen

Op de begane grond vindt u een feest- en conferentiezaal van 15 bij 10 meter, aangrenzend een intieme bar en apart een buffetkeuken. Een sfeervol en rustig buitenterras completeert het geheel. Geschikt voor maximaal 80 personen.

Faciliteiten
• 10 tafels, 60 stoelen en 7 statafels
• Geluidsinstallatie geschikt voor CD, iPod en laptop (eigen muziekinstallatie niet toegestaan)
• Projectiewand, er is een beamer te huur
• Gescheiden toiletten
• Bediening in overleg

Eindschoonmaak is niet inbegrepen.

De bar is voorzien van koelkasten, spoelbakken, koffiezetapparaat en thermoskannen geschikt voor koffie en thee. Let op: er is geen serviesgoed zoals kop en schotels, glaswerk, bestek, keukengerei aanwezig.
De buffetkeuken is voorzien van twee kookstellen, oven, magnetron en grote koelkast. De ruimtes zijn naar eigen wens in te richten, in overleg met de beheerder. Het gebruik van confetti in en rond De Boerderij is niet toegestaan.

Kleine zaal – maximaal 12 personen

Op de bovenetage is een kleine zaal met aansluitend een intieme zithoek en kitchenette. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen. Deze kleine zaal is vanwege de intieme sfeer, bijzonder geschikt voor gespreksgroepen of bijvoorbeeld yogalessen.

Algemene informatie

 • Omgeving
  De Boerderij ligt midden in een woonwijk. Om die reden is het gebouw te huur tot 22.30 uur en is live-muziek niet mogelijk. Rond het gebouw ligt een gezellige tuin, een terras met daarbij een Jeu de Boules-baan en niet te vergeten een groot grasveld. Het plaatsen van springkussens en andere opblaasattracties is niet toegestaan. Er is voldoende parkeergelegenheid.
 • Prijzen
  Het starttarief is €150,00 voor 4 uur. Per extra uur komt daar € 12,50 bij. Voor vaste groepen (en wijkbewoners) geldt een aangepaste prijs. Deze is afhankelijk van de verblijftijd.
 • Bar-bediening
  Geen gedoe en zelf lekker mee-feesten? Dat kan. Huur hulp uit de Kattenbosch in voor € 8,50 per persoon per uur. Deze hulp is helemaal ingewerkt achter de bar, serveert alle hapjes en drankjes en maakt aan het eind van het feest de bar schoon.
 • Contact en beschikbaarheid
  Weten of De Boerderij beschikbaar is op een bepaalde datum? Of zijn er nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan telefonisch of per mail contact op met een van de beheerders, Annemieke Veenman en Gemma Verhoeven. Zij informeren u graag over de mogelijkheden, huurvoorwaarden en prijzen. Graag tot ziens!

tel. 06 – 16 47 97 01 (werkdagen tussen 19:00 en 21:00 uur)
mail: boerderij@kattenbosch.nl

De Boerderij
Pastoor Hordijkstraat 5c
5243 VV Rosmalen