Een sfeervolle zaal huren? Dan ben je bij De Boerderij van de Kattenbosch in Rosmalen aan het juiste adres. De Boerderij is te huur voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Een mooie locatie voor vergaderingen, cursussen, feesten, workshops, voorlichtingsactiviteiten, sportlessen en dergelijke. In de wijk Kattenbosch, op loopafstand van het station Rosmalen.

Grote zaal – maximaal 70 personen

Op de begane grond is de feest- en conferentiezaal van 7,5 bij 12,5 meter, aangrenzend een bar en apart een buffetkeuken. Een sfeervol en rustig buitenterras completeert het geheel. Geschikt voor maximaal 70 personen.

Faciliteiten
• 10 tafels, 60 stoelen en 7 statafels
• Geluidsinstallatie geschikt voor CD, iPod en laptop (eigen muziekinstallatie niet toegestaan)
• Projectiewand, er is een beamer te huur
• Aparte heren- en damestoiletten

Eindschoonmaak is niet bij de huurprijs inbegrepen.

De bar is voorzien van koelkasten, spoelbakken, koffiezetapparaat en thermoskannen voor koffie en thee. Let op: er is geen serviesgoed zoals kop en schotels, glaswerk, bestek, keukengerei aanwezig. Vraag eventueel naar mogelijkheden om dit te huren.

De buffetkeuken is voorzien van 2 kookstellen, oven, magnetron en grote koelkast. De ruimtes zijn naar eigen wens in te richten, in overleg met de beheerder. Het gebruik van confetti in en rond De Boerderij is niet toegestaan.

Kleine zaal – maximaal 12 personen

Op de bovenetage is een kleine zaal met aansluitend een gezellige zithoek en kitchenette met een koffiezetapparaat en een waterkoker.

De capaciteit is circa 12 personen en de ruimte is geschikt voor yogalessen, meditatie, massagecursussen en mindfulness. Of bijvoorbeeld voor teamoverleg en coaching.

Algemene informatie

 • Omgeving
  – De Boerderij ligt midden in een woonwijk. Om die reden is het gebouw te huur tot 22.30 uur en is live-muziek niet toegestaan.
  – Rond het gebouw ligt een gezellige tuin, een terras met daarbij een Jeu de Boules-baan en niet te vergeten een groot grasveld.
  – Het plaatsen van springkussens en andere opblaasattracties is niet toegestaan.
  – Er is voldoende parkeergelegenheid.
 • Prijzen
  Het starttarief is €225 voor 4 uur. Per extra uur komt daar €25 bij. Voor vaste groepen (en wijkbewoners) geldt een aangepaste prijs, afhankelijk van de verblijftijd.
 • Huurvoorwaarden
  Lees vooraf de huurvoorwaarden de Boerderij goed door.
 • Contact en beschikbaarheid
  Vragen? De beschikbaarheid van De Boerderij op een bepaalde datum weten? Bel of mail met een van de beheerders. Zij informeren je graag over de mogelijkheden, huurvoorwaarden en prijzen. Graag tot ziens!

tel. 06 – 16 47 97 01 (werkdagen tussen 19:00 en 21:00 uur)
mail: boerderij@kattenbosch.nl

De Boerderij
Pastoor Hordijkstraat 5c
5243 VV Rosmalen